KAMPÜSTE YAŞAM YAZ OKULU

KAMPÜSTE YAŞAM / YAZ OKULU

KAYI YAZ OKULU İLE BİLGİ, SANAT, SPOR VE EĞLENCE DOLU BİR YAZ TATİLİ BAŞLIYOR!

KAYI Okulları; Anaokulu 4, 5 yaş ve İlkokul 1, 2, 3, 4. sınıf öğrencileri için İngilizce ve Almanca yabancı dil eğitiminden, spor ve beden eğitimi programlarına, müzik, dans ve sanat atölyelerinden eğitsel oyunlara kadar dolu dolu bir yaz okulu programı ile öğrencilerin eğlenirken öğrenebilecekleri, verimli vakit geçirebilecekleri bir yaz tatili fırsatı sunuyor.

KAYI Yaz Okulu ön kayıt formu için tıklayınız.

KAYI YAZ OKULU DÖNEMLERİ
Yaz okulu programı 3 dönem halinde düzenlenecektir.
1. Dönem 12 Haziran - 23 Haziran (2 Hafta)
2. Dönem 10 Temmuz - 28 Temmuz (3 Hafta)
3. Dönem 31 Temmuz - 11 Ağustos (2 Hafta)

KAYI YAZ OKULU ÜCRETLERİ
2 Hafta: 1500 TL     3 Hafta: 2000 TL
*Ücretlere kahvaltı, öğle yemeği ve ikindi öğünü dahildir.
*KAYI Yaz Okulu öğrencilerine 1 sırt çantası, 1 şapka, 1 tişört ve 1 şort hediye edilecektir.
*Ulaşım, veliler tarafından karşılanacaktır. Servis kullanmak isteyen öğrenciler için servis ücreti ayrıca bildirilecektir.
*Yaz Okulu ücretine program kapsamında düzenlenen gezilerin ücreti dahil değildir.

KAYI YAZ OKULU ETKİNLİKLERİ
Yaz okulu programı Anaokulu 4, 5 yaş ve İlkokul 1, 2, 3, 4. Sınıf öğrencilerine yöneliktir. Öğrencilerin yaş gruplarına özel olarak planlan, yaparak, yaşayarak öğrenmeyi temel alan program; pedagojik formasyon almış ve kendi branşlarında uzman öğretmen ve antrenörlerden oluşan eğitmen kadro tarafından yürütülecektir. Müzik, modern dans ve bale eğitimleri Time Güzel Sanatlar eğitmenleri tarafından verilecektir. Yaz Okulu programı saat 8.30’da kahvaltı ile başlayacak, dersler 9.00-16.00 saatleri arasında yapılacaktır.

Anaokulu 4, 5 Yaş

Ahşap Atölyesi
Eğitsel Oyun

İLETİŞİM
KAYI Yaz Okulu ile ilgili detaylı bilgi için Spor Koordinatörümüz Mehmet Akif Bostan 0216 312 77 88 - 0533 667 88 87 ile iletişime geçebilirsiniz.

KAYI Yaz Okulu Banka Hesap Bilgileri

ECAS Eğitim Kurumları Anonim Şirketi

Garanti Bankası

TR21 0006 2000 2770 0006 2925 12

Başvuruda İstenen Evraklar

Öğrenci ve Velinin Nüfus Cüzdanı

Sağlık Raporu

İdrar Tahlili (yüzme için)

MALTA YAZ OKULU

Dünya üzerinde 1,8 milyar insan tarafından konuşulan, dünyada en çok kullanılan birinci dil olan İngilizce, günümüzde uluslararası dil, iletişim dili veya dünya dili olarak kabul edilir. Büyük Britanya ve Kuzey İrlanda Birleşik Krallığı, Amerika Birleşik Devletleri, Anglofon Karayipler, Avustralya, İrlanda Cumhuriyeti, Kanada ve Yeni Zelanda'da yaşayanların çoğunun ana dilidir. İkinci dil ve resmî dil olarak dünya genelinde, özellikle İngiliz Milletler Topluluğu ülkeleri ve çok sayıda uluslararası örgüt tarafından da kullanılır. Ayrıca Almanya, Norveç, İsveç, Danimarka ve Hollanda’ da ikinci dil olarak benimsenmiştir.

İngilizce konuşmak bu ülkeleri ve kültürlere acıkan bir kapı olduğu gibi, hayatı profesyonel ve sosyal anlamda da sunduğu fırsatlarla zenginleştirir. Birçok web sitesinin İngilizce olması, bilimin dilinin İngilizce olması, film endüstrisi dilinin İngilizce oluşu, seyahati kolaylaştırması, kaliteli iş olanakları sağlaması gibi sebeplerle İngilizce öğrenmek artık hayatın vazgeçilmez bir unsurudur. Tam da bu özelliğinden dolayı, öğrencilerimizin İngilizce’yi bir ders olmaktan ziyade, modern dünyanın dinamiklerine uyum sağlamak bağlamında hayatın bir gereği olduğunu özümseyebilmelerini istemekteyiz.

Öğrencilerimize,  günlük hayatlarının içine doğal bir akışla İngilizceyi dahil etmelerini sağlamak amacıyla yurt dışında İngilizce yaz okulu deneyimini sunmaktayız. Böylelikle, sosyal hayatlarında öz güvenlerini arttırmak, farklı kültürlerden insanları tanımak ve onlarla iletişim kurabilmek ve hayatın değişik alanlarında (seyahat, alış veriş, sanat…) İngilizce’yi kullanma fırsatı yaratmaktayız. Bu hedefimizi gerçekleştirebilmek için de Malta’yı tercih etmekteyiz.

Neden Malta'da dil okuluna gidiyoruz?

Gün geçtikçe popülaritesi artan bir ülke olan Malta, İngilizce konuşan ülkeler topluluğu olan İngiliz Uluslar topluluğunun en eski üyelerinden biridir. 200 yıla yakın bir süre İngiltere'nin sömürgesinde kalmasından dolayı Malta’da İngilizce ve İngiliz Kültürü her yerde hissedilmektedir. Malta’da trafik bile İngiltere’deki gibi soldan akmaktadır. İngilizce, Malta Anayasalarında resmi dil olarak da kabul edilmiştir.

Malta'nın en önemli gelir kaynakları İngilizce dil eğitimi ve turizmdir. Malta’daki 40 dil okulu arasında, öğrencilerimizi buluşturduğumuz dil okulu, lisans verilmiş olan sadece iki okuldan biridir. Bu durum, öğrencilerimiz için şehrin kalabalığından kaçmak, rahat ve güzel bir ortamda eğitim almak için büyük bir fırsat sunmaktadır.